Proefles fitness

Een proefles fitness reserveren

Misschien ben jij nieuw met fitness en heb je daarom hulp nodig. Of je hebt een specifiek doel en hebt een steuntje in de rug nodig om deze te bereiken. Ongeacht wat je niveau en ervaring is, kan het altijd goed en leuk zijn om hulp te krijgen van een Personal Trainer.

Wij bieden Personal training samen met onze partners van Fysio 4 Den Bosch. Kijk maar eens op: www.personaltraining-db.nl

Indien je de voorkeur hebt voor een proefles fitness zonder de begeleiding van een Personal Trainer dan is dat ook mogelijk. Je bent welkom! Net als bij een losse training wordt voor een proefles fitness (zonder Personal Trainer) €11,50 in rekening gebracht. Bij het aangaan van een abonnement wordt dit bedrag in mindering gebracht op de abonnementskosten.

Klik hiervoor op het dagdeel naar keuze, log in (Nog geen account? Dan: ‘Nieuwe gebruiker aanmaken’), kies voor ‘Proefles fitness', betaal online (€ 11,50) en je aanmelding is gereed.

Je bepaalt binnen het gekozen dagdeel zelf het tijdstip dat je komt fitnessen. Meld je voorafgaand aan de fitnesstraining bij de balie.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch, per WhatsApp, of per e-mail te bereiken.Gebruikers van 'Apple' klik op de volgende link voor het online reserveringssysteem: Proefles fitness (supersaas.nl) .