Lesrooster

(groepsles reserveren)

Welkom bij het lesrooster van Sportcentre de Dieze. Een mooi overzicht van al onze groepslessen (groen) en Hot Yoga lessen (rood).

Reserveren voor een groepsles is noodzakelijk. Klik op de les naar keuze, log in (Nog geen account? Dan: ‘Nieuwe gebruiker aanmaken’), kies voor 'Groepsles (lid met de extra 'Groepslessen')’ als je een abonnement hebt bij Sportcentre de Dieze met de extra 'Groepslessen' en voor 'Groepsles (niet-lid/proefles)' als je als niet-lid wilt deelnemen (proefles). In het laatste geval zijn de kosten (€ 11,50) direct online te betalen of voorafgaand aan de les bij onze balie (kies 'betaal later'). Bij een eventueel lidmaatschap wordt de proefles verrekend met het inschrijfgeld.

Heb je een (basis) abonnement bij Sportcentre de Dieze zonder de extra 'Groepslessen' en je wilt toch een keer meedoen met een groepsles? Kies dan 'Groepsles (lid zonder de extra 'Groepslessen'). In dat geval zijn de kosten (€ 4,95) direct online te betalen of voorafgaand aan de les bij onze balie (kies 'betaal later').

Betreft het een Hot Yoga les? Kies voor 'Hot Yoga (lid met de extra 'Hot Yoga')' als je een abonnement hebt met de extra 'Hot Yoga'. Niet-leden zijn welkom voor een proefles (€ 15,00).

Heb je een abonnement bij Sportcentre de Dieze zonder de extra 'Hot Yoga' en je wilt toch een keer meedoen met een Hot Yoga les? Kies dan 'Hot Yoga les (lid zonder de extra 'Hot Yoga'). In dat geval zijn de kosten (€ 9,95) direct online te betalen of voorafgaand aan de les bij onze balie (kies 'betaal later').

Je kunt tot een week vooruit reserveren en er mogen maximaal 3 (toekomstige) reserveringen staan. Zodra je de eerste les van deze 3 reserveringen hebt gevolgd kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 3 reserveringen staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)!

Een overzicht van de gereserveerde lessen vind je terug in jouw account bij ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de betreffende les. De eerste persoon van de wachtlijst komt dan automatisch op de deelnamelijst; deze persoon ontvangt daar ook een mailtje over!

Kom je er niet uit? Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch, per WhatsApp (tijdens openingstijden) of per e-mail te bereiken.

Gebruikers van 'Apple' klik op de volgende link voor het lesrooster: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportcentre_de_Dieze/Lesrooster.