Proefles groepsles

 

Welkom bij het lesrooster van Sportcentre de Dieze. Een mooi overzicht van al onze groepslessen (groen).

Leuk dat je een proefles wilt reserveren! Klik op de les naar keuze, log in (Nog geen account? Dan: ‘Nieuwe gebruiker aanmaken’), kies voor 'Groepsles (niet-lid/proefles)''. De kosten (€ 11,50) zijn direct online te betalen of voorafgaand aan de les bij onze balie (kies 'betaal later'). Bij een eventueel lidmaatschap wordt de proefles verrekend met het inschrijfgeld.

Een overzicht van je reserveringen vind je terug in jouw account bij ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde proefles te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de betreffende les. De eerste persoon van de wachtlijst komt dan automatisch op de deelnamelijst; deze persoon ontvangt daar ook een mailtje over!

Bij annulering van een proefles volgt geen teruggave van (eventuele) betaalde kosten. Neem contact op met de balie en we plannen in overleg een nieuwe training.

Let op! Een geldig coronatoegangsbewijs (coronapas/QR-code) is nodig voor toegang tot de groepslessen.

Kom je er niet uit? Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch, per WhatsApp (tijdens openingstijden) of per e-mail te bereiken.