U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Nieuws

Nieuws

- Maandag 6 januari is ons, vernieuwde, reguliere lesrooster weer van kracht. Voor een mooi overzicht kijk op de website: https://sportcentre.nl/groepslessen/lesrooster/

- NIEUW: Easy Fit en Vitaal. Maandag 13.30u - 14.30u.

- NIEUW: NIA: Movement, Magic, Dance. Vrijdag 19.30u - 20.30u.

- In de maand Januari kun je de gespaarde Dieze Credits weer inleveren voor een top actie:

Bij inlevering van 300 Dieze Credits mag je iemand GRATIS meenemen voor een proefles fitness of één van de vele    groepslessen. Geldt niet voor de Hot Yoga lessen.

- Op vrijdag 17 januari organiseren Sandra de L'Or en Marien Lokersen een weerbaarheidstraining voor 55-plussers bij Sportcentre de Dieze. Aanmelden en betalen (slechts €5,-) kan via ons online lesrooster. Meer informatie is te vinden op de partnerpagina van Sandra: https://sportcentre.nl/over-ons/partners/2-to-move/

- Op zaterdag 25 januari organiseren de leefstijlcoaches Ilse en Hilde een workshop Slow Sports en Stoelyoga. Voor meer informatie kan je kijken op hun partnerpagina: https://sportcentre.nl/over-ons/partners/leefstijlcoaching-den-bosch/.

- Zaterdag 15 februari van 09.30u - 10.30u is er weer een Sociale Sportschool. Met veel enthousiasme motiveert Nanja jullie om er samen met de ouderen van Brabantzorg - Nieuwehagen een uitdagende bootcamp van te maken. Aanmelden kan via https://www.socialesportschool.nl/agenda/

- In de winterperiode maken we bij een drukke Spinning les gebruik van de uitgifte van muntjes bij de balie. De eerste 24 leden welke zich melden voor de les krijgen een muntje voor deelname. Na het 24e muntje zijn er helaas geen fietsen meer en kan dit direct vanaf de balie aangegeven worden. Wij hopen op uw begrip bij een volle les. In de praktijk komt het maar een enkele keer voor.

- Zonder abonnement gebruik maken van de Hot Yoga studio? Dat kan d.m.v. een losse les of een 5-Rittenkaart.

- Graag een keer meedoen met een minder zware les? Kies dan Easy Pilates (dinsdag 10.00 uur) of Easy Fit en Vitaal (maandag 13.30 uur).