U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Nieuws

Nieuws

- We hebben een nieuwe partner erbij: Derya Douglas. Welkom! Zij is osteopaat, baby en kinderosteopaat. Bezoek haar website voor uitgebreide informatie: http://www.osteopathiedouglas.nl/ 

- Let op! Vanaf zaterdag 12 oktober t/m zondag 20 oktober is er i.v.m. de herfstvakantie een aangepast lesrooster. Neem een kijkje op https://sportcentre.nl/groepslessen/lesrooster/

 - Zaterdag 26 oktober van 09.30u - 10.30u is er weer een Sociale Sportschool. Met veel enthousiasme motiveert Nanja jullie om er samen met de ouderen van Brabantzorg - Nieuwehagen een uitdagende bootcamp van te maken. Aanmelden kan via https://www.socialesportschool.nl/agenda/

- Zonder abonnement gebruik maken van de Hot Yoga studio? Dat kan d.m.v. een losse les of een 5-Rittenkaart.

- Graag een keer meedoen met een minder zware les? Kies dan Easy Pilates (dinsdag 10.00 uur) of Fit en Vitaal (donderdag 10.00 uur).

- Vanaf september is er een ruimte boven in gebruik genomen door Berry Jurriëns van PMT Den Bosch (https://www.pmtdenbosch.nl/). 

- In de maand oktober kun je de gespaarde Dieze Credits weer inleveren. Krijg een Healthy Yoghurt met Superfood of Sport Muesli en een Flavour Shot voor € 2,- en 75 Dieze Credits. 

- Vanaf oktober wordt bij een drukke Spinning les gebruik gemaakt van de uitgifte van muntjes bij de balie. De eerste 24 leden welke zich melden voor de les krijgen een muntje voor deelname. Na het 24e muntje zijn er helaas geen fietsen meer en kan dit direct vanaf de balie aangegeven worden. Wij hopen op uw begrip bij een volle les. In de praktijk komt het maar een enkele keer voor.