Carolien de Milliano

Sport is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Vroeger zwom ik op hoog niveau en lag ik bijna dagelijks in het zwembad. Met als resultaat dat ik meerdere keren Nederlands kampioen ben geweest. Tegenwoordig heb ik het water ingeruild voor mijn yogamat.

Yoga is in 2016 op mijn pad gekomen, nadat ik in een heftige burn-out terecht was gekomen. Mijn lichaam had al meerdere signalen gegeven dat ik over mijn grens ging, maar die signalen had ik genegeerd. Yoga heeft me geholpen weer naar mijn lichaam te luisteren en weer te voelen.

Nadat ik uit mijn burn-out was, was ik heel benieuwd wat yoga me nog meer kon brengen. Daarom heb ik in februari 2019 een docentenopleiding in India gevolgd. En sindsdien is yoga mijn leefstijl geworden en wil ik dit met zoveel mogelijk mensen delen, zodat iedereen de voordelen van yoga kan ervaren.

Tijdens mijn lessen wil ik je graag laten ervaren dat yoga helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden door de grens op te zoeken en je hier comfortabel in te voelen.

Mijn Vinyasa lessen kenmerken zich door zijn dynamische, krachtige vorm en creativiteit, waarbij de verschillende houdingen op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd.

In de Yin & Restorative lessen geef ik je tijd en ruimte om te voelen en te ervaren wat een diepe ontspanning met je lichaam doet.

Naast dat ik yogadocente ben, heb ik ook mijn eigen praktijk als orthomoleculair hormoonexpert. Na jaren lang zelf veel hormonale klachten te hebben gehad die zich uitten in een spastische darm en een burn-out, wilde ik heel graag mensen helpen om van deze klachten af te komen zodat ze weer terug in balans komen. Ik kan jou als hormoonexpert begeleiden naar een gezondere leefstijl en hormonen die in balans zijn, waardoor je van je klachten als burn-out, spastische darm, moeite met afvallen, menstruatieklachten, overgangsklachten af kunt komen.

“It always seems impossible until it is done.”

www.yogacarolien.nl