Gwen Wiggers

Voordat ik bij Sportcentre de Dieze kwam heb ik 2 jaar in de horeca en 10 jaar in de detailhandel gewerkt. Ik heb toen ook intern de opleiding filiaalmanager behaald, en daarna een leidinggevende functie gehad. Wegens reorganisatie van het bedrijf waar ik toen werkte kwam ik thuis te zitten en op dat moment was ik zwanger van mijn 1e kindje, Rosalynn.

Ik heb daarna altijd gezegd dat ik niet meer terug de detailhandel in wil, maar wel nog graag met mensen wil werken.

Sportcentre de Dieze kwam toen op mijn pad, toen heette het nog Olympia. Zij zochten iemand voor de ledenadministratie, klein boekhouding en gastvrouw en dat leek me wel interessant. Ik werk hier nu sinds 2016, en nog steeds met plezier. Ik heb de hele verbouwing mee gemaakt, heel mooi om te zien wat het resultaat daarvan geworden is.

Doordat ik hier werk, ben ik in gaan zien dat sporten goed voor je is met daarnaast ook gezond en gevarieerd eten. Dat probeer ik ook toe te passen in mijn dagelijks leven, aangezien ik afgelopen december ben bevallen van mijn 2e kindje, Levi. Toch wel heel belangrijk, een gezonde levensstijl, zeker ook met kinderen.

Ik vind het heerlijk om te wandelen met mijn gezin, lekker buiten, samen zijn, op vakantie te gaan of lekker toeren op de motor. En ik hou ook van lekker eten.

Mocht je vragen hebben dan vind je me achter de balie bij Sportcentre de Dieze!