Joke Willeboer

Ik ben geboren en getogen in Breda, maar woon al sinds 1996 met veel plezier in Den Bosch. Ik heb 3 volwassen kinderen, 1 zoon en 2 dochters (een tweeling). Zij zijn alle 3 al de deur uit.

In 2001 heb ik in de avonduren een cursus sportmassage gevolgd. Voordat ik kinderen kreeg heb ik altijd op kantoor gewerkt en wilde het over een andere boeg gooien. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam is eigenlijk ontstaan door mijn bodybuilding verleden in de jaren 80. Ik was in die tijd bijna iedere dag in de sportschool te vinden en heb ooit een keer meegedaan aan een kleine wedstrijd met alleen de leden van de sportschool onderling. Ik heb toen de 2de plaats behaald.

In 2007 ben ik een massagepraktijk gestart, nadat ik nog aanvullende massagecursussen had gevolgd, waaronder stoelmassage. Momenteel geef ik bij verschillende bedrijven stoelmassage aan de medewerkers op de werkvloer. Dat houdt in dat ik in 20 minuten nek, rug en schouders masseer, zodat men daarna weer fit aan het werk kan.

Naast mijn massagewerkzaamheden werk ik sinds juli 2016 bij Sportcentre de Dieze als baliemedewerker. Het is een leuke afwisselende combinatie; werken in de sportschool en zzp'er zijn. Ik train nog steeds regelmatig met als doel fit te blijven en mijn conditie op peil te houden en ik hoop dat nog lang te kunnen blijven doen.