Knipselkrant

Sportcentre de Dieze in het nieuws.

Gezondheidsproblemen door diabetes? Zo verbeter jij je leven.

Als jij diabetes type 2 hebt (of iemand kent) en gezondheidsproblemen ervaart, dan kun je bij Fysio de Dieze aan de slag om je leven te verbeteren. Want wist je dat kleine veranderingen al bijdragen aan een betere gezondheid?

Bij Fysio de Dieze maken ze tijdens een intakegesprek samen met jou een op maat gemaakt programma. Dat kan bestaan uit onder andere oefentherapie onder begeleiding van de fysiotherapeut, het sporten onder begeleiding van een fitnesstrainer bij Sportcentre de Dieze en kleine gedragsveranderingen die je samen met een leefstijlcoach doorvoert.

Kleine dingen aanpassen

Het programma helpt je om handvatten te krijgen; uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag gaat met gezondere voeding, beter bewegen en een gezonde balans zoeken tussen spanning en ontspanning. Je verandert stap voor stap kleine dingen die passen in jouw leven.

Gezondheidsproblemen

Bij Fysio de Dieze zien ze dat zo’n op maat gemaakt programma werkt. Patiënten met diabetes type 2 voelen zich fitter en energieker, kampen met minder overgewicht, ervaren een betere bloeddruk, hebben een betere cholesterol- en bloedsuikerwaarde en vaak is medicatie in mindere mate of zelfs helemaal niet meer nodig.

Wil jij ook de kwaliteit van je leven verbeteren en de risico’s van diabetes op lange termijn verlagen? Via deze link maak je een afspraak.

https://indebuurt.nl/denbosch/gezondheid/gezondheidsproblemen-door-diabetes-zo-verbeter-jij-je-leven~100083/

Terug naar overzicht