Nanja van Dongen

Mijn naam is Nanja van Dongen en ik werk sinds 2018 met trots bij Sportcentre de Dieze.

Ik ben hier in 2018 begonnen als stagiaire en al gauw mocht ik aan de slag als medewerker van Sportcentre de Dieze. Vanaf een jonge leeftijd wist ik al dat ik later iets wilde doen met sport. Ik heb zelf 8 jaar gejudood en 7,5 jaar gevoetbald. Daarnaast heb ik de opleiding Sport- en Bewegen Coördinator gevolgd op het Koning Willem 1 College en via deze opleiding ben ik dus terecht gekomen bij Sportcentre de Dieze.

Je zult mij vinden in het fitnessgedeelte van Sportcentre de Dieze, waar ik mensen begeleid met sporten, schema’s maak en hulp bied tijdens het sporten. Ook ben ik BenFit coach, waarbij ik jou in 12 weken help om een betere lifestyle te creëren door middel van sporten, het aanpassen van de voeding en de juiste ontspanning. Verder val ik soms ook in tijdens groepslessen zoals Insanity, Functional Training, HIIT, etc.

Het afgelopen jaar heb ik veel gewerkt bij Sportcentre de Dieze tijdens mijn tussenjaar en dat bevestigde mijn schoolkeuze waar ik over twijfelde. Ik ben sinds dit schooljaar begonnen aan de HBO opleiding Sportkunde op de Fontys SportHogeschool. Ik wil namelijk mijn kennis verbreden en meer leren over de manieren van lesgeven, zodat ik jullie nog beter kan helpen en jullie ook de theorie achter het sporten kunnen leren.

Heb je vragen over schema’s, het sporten of wil je begeleiding dan ben je meer dan welkom om je vragen bij mij te stellen!