Nieuws


14-10-2020

Nieuwe Corona maatregelen

De sportscholen mogen open blijven. Je kunt gebruik blijven maken van de fitnessruimte. Ook blijven de groepslessen door gaan. Er zijn echter wel een paar extra maatregelen die we genomen hebben die vanaf donderdag 15 oktober in gaan.

  • Kleedkamers en douches kun je niet meer gebruiken. Kleed je thuis om en kom in je sportkleding naar de club toe. Alleen als je naar de Hot Yoga les gaat, kun je gebruiken maken van de kleedkamer aangezien je door de kleedkamer naar de zaal gaat.
  • Je kunt geen gebruik meer maken van de lockers. Laat kostbare spullen thuis.
  • Het horecagedeelte is alleen open voor afhaal. Je kunt een flesje drinken, een energiereep of koffie bestellen om mee te nemen. Zitten in de ruimte is niet meer toegestaan.
  • Wij waarderen het zeer om in de openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten hoef je je mondkapje niet te gebruiken.30-09-2020

WAT KUNNEN WE NOG BETER DOEN?

De extra maatregelen die zijn ingegaan hebben geen invloed op de maatregelen die we op dit moment hanteren. Wel stellen we ons continu de vraag: wat kunnen we nog beter doen om jullie een veilig gevoel te geven tijdens het sporten.

  • Voor alle groepslessen stellen we een maximum van 20 personen in. Met de grote van de zaal kunnen we binnen de 1,5 meter afstand regel en huidige maatregelen 30 personen toelaten, maar wij brengen dit terug tot 20 zodat je voldoende afstand kunt houden en met een veilig gevoel mee kunt doen met een groepsles.
  • Op dinsdagochtend hebben we 2 lessen Easy Pilates met maximaal 15 deelnemers.
  • Ondanks dat het buiten kouder wordt, blijven we de zaal na elke les, buiten de mechanische ventilatie, extra ventileren met de ramen open. Daarom kan het wel wat kouder zijn dan 'normaal'. Pas daar je kleding op aan.
  • Je kunt onbeperkt meedoen met de groepslessen, maar je kunt tot maximaal 3 reserveringen vooruit maken. Zo geven we iedereen de kans om mee te doen met een groepsles. Na afloop van een van je gereserveerde groepslessen, kun je weer een reservering maken voor een andere groepsles.25-09-2020

NIEUW: BOXING WORKOUT

Vanaf donderdag 8 oktober van 20.30-21.30 uur staat de Boxing Workout vast op het lesrooster. De trainingen worden verzorgd door Abdullah een ervaren en deskundige trainer.

Deze effectieve trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt binnen een les veel gevarieerd met diverse trainingsvormen. Overigens zonder elkaar te slaan. Want klappen incasseren, daar zit niet iedereen op te wachten.

Dat de lessen effectief zijn, komt doordat zowel het uithoudingsvermogen als kracht, coördinatie, lenigheid en snelheid gecombineerd worden. Van deze serie van drie trainingen is iedere training weer anders.

Tijdens de lessen ondersteunt Abdullah op zowel fysiek als mentaal gebied. Waar nodig worden 'techniek' aanwijzingen gegeven of wordt er gecoacht in gedrag, zoals weerbaarheid of zelfvertrouwen.01-08-2020

Hot Yoga met 50% korting

Maak jij er al gebruik van?

Ieder lid van Sportcentre de Dieze spaart automatisch mee voor gratis Dieze Credits. Wanneer je met jouw pas hebt gescand bij de ingang van de fitness, krijg je automatisch 20 punten bijgeschreven op jouw account. Wanneer je een kluissleutel nodig hebt, scan je bij de balie en worden de punten ook bijgeschreven. Wel altijd je pas meenemen dus!

In de maand augustus hebben we 1 actie waarbij je de Dieze Credits in kan leveren:

Hot Yoga

Tegen inlevering van 150 Dieze Credits kan je als lid van Sportcentre de Dieze een Hot Yoga les volgen met 50% korting. Dus voor slechts €4,25!

Aanmelden kan via de website. Klik hier.


Team Sportcentre de Dieze25-06-2020

Sportcentre de Dieze gaat weer open!

Woensdag 1 juli is het dan eindelijk zover: we gaan open! Met hier een daar een aanpassing hebben we gelukkig nog steeds veel mogelijkheden.

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de DiezeVentilatiesysteem

Ons ventilatiesysteem voldoet aan alle eisen en is zo ingesteld dat er continue verse lucht naar binnen stroomt. Geen re-circulatie dus. Zie hier de verklaring van Installatieburo Pijnappels.29-05-2020

Personal Training buiten!

WIl je graag onder begeleiding van één van onze fitnessinstructeurs buiten trainen? Dat kan vanaf 1 juni ook bij Sportcentre de Dieze!Nieuwe website

Met trots presenteren wij jullie onze nieuwe website. We zijn hier en daar nog wat puntjes op de i aan het zetten. Mocht jij iets tegenkomen wat niet klopt? Laat het ons dan weten!Volg ons op Youtube

Wil je de LIVE lessen terug kijken? Dat kan vanaf nu op ons Youtube kanaal! Zoek op 'Sportcentre de Dieze' en abonneer je!15-06-2020

Bijna open

Woensdag 1 juli komt steeds dichterbij. En dat betekent dat Sportcentre de Dieze weer open kan!

Op dit moment ligt het protocol met maatregelen van brancheorganisatie NLActief ter controle bij het RIVM. Zodra voor ons duidelijk is aan welke voorwaarden we moeten voldoen, gaan wij hier mee aan de slag. Wij zien en hebben gelukkig veel mogelijkheden. Zodra definitief is hoe we iedereen weer kunnen ontvangen laten wij jullie dit uiteraard z.s.m. weten.

Nog even geduld...29-05-2020

Een uitbreiding van de buitenlessen

De eerste buitenlessen zijn zeer positief ontvangen. Vandaar dat we hebben besloten om in juni meer lessen aan te bieden.

Wekelijks bekijken we onze aangeboden diensten. Afhankelijk van diverse omstandigheden kunnen wij dit aanbod aanpassen. Zo blijven we inspelen op de mogelijkheden en kunnen wij jullie zo goed mogelijk tot dienst zijn.

Zie ons lesrooster voor het aanbod.


Update 29-04-2020

Tijdelijke Gesloten

LET OP! Van vrijdag 13 maart 19.00u t/m dinsdadg 30 juni is Sportcentre de Dieze gesloten. Lees hier verder.04-06-2020

Aanbod groepslessen

Vanwege jullie enthousiaste reactie op onze buitenlessen hebben we ons lesrooster uitgebreid. Met mooi weer kunnen jullie deze lessen buiten op ons parkeerterrein volgen.

Soms komt het voor dat het weer niet helemaal meewerkt waardoor een buitenles niet door kan gaan. We doen dan ons uiterste best om een alternatieve workout online aan te bieden. Zo kan je LIVE via facebook tóch nog meedoen met de workout.

Houd ons online lesrooster én onze social media kanalen goed in de gaten!

Facebook & InstagramBUITEN groepslessen!

TRY OUT WEEK

Volgende week, maandag 25 mei t/m zondag 31 mei, bieden wij 3 BUITEN groepslessen aan.


Alternatief lesprogramma

Er wordt op dit moment een alternatief lesprogramma aangeboden LIVE op de Facebook pagina van Sportcentre de Dieze (@SportcentredeDieze). Zie ons lesrooster voor het aanbod.