Susanne Ebben

‘Van huis uit’ ben ik office manager en heb ik bij verschillende bedrijven afdelingen of directie ondersteund. Sinds mijn 20e weet ik dat ik een HSP (high sensitive person) ben, een labeltje dat ik lastig kan accepteren. Door een overload aan prikkels dien ik mijn grenzen goed te bewaken. Maar waar liggen die dan en hoe houd je daar je omgeving ook tevreden in.

Mede hierdoor vind ik gezondheid, vitaal zijn en blijven, een erg interessant onderwerp!

Het wordt vaak genoemd als wens voor de toekomst, vitaal willen we ouder worden… Wat inhoudt dat je er nu al mee bezig ‘moet’ zijn.

En dit blijkt vaak lastiger dan gedacht, want druk druk druk en we moeten zoveel. Met name van onszelf. En dus wilde ik hier meer over weten. Daarom heb ik naast mijn kantoorwerk de opleidingen fitness instructeur A, leefstijlcoaching en NLP gedaan.

Het liefst ben ik buiten; strand, bos of op het water. Allemaal goed. Daarnaast houd ik van reizen. Ik heb op Bonaire gewoond en verschillende zeilreizen gemaakt. Onlangs, van mei 2018 tot december 2019, ben ik weer op pad geweest. Met behoud van baan, ben ik mijn reis gestart op Madeira. Daarna ben ik 2,5 maand in Nepal en op Bali geweest voor met name yoga. Leuk, leerzaam én ook zeer confronterend. Omdat ik het gevoel had nog niet klaar te zijn met reizen, ben ik daarna via Workaway (vrijwilligerswerk tegen kost en inwoning) aan de slag gegaan bij yoga retraite centra in Oostenrijk, Denemarken en Noorwegen. Geweldige tijd gehad!

Als een soort van toeval bij Sportcentre De Dieze terechtgekomen waar jullie me of achter de receptie of in de fitness kunnen vinden.