BenFit

Naast voldoende bewegen is voeding van essentieel belang in een fit en gezond leven. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden binnen het pand 'de Dieze' zoals het Benfit leefstijlprogramma.

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen;
• Positief in het leven staan
• Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
• De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en wil je gezond afvallen? Neem contact op met Sportcentre de Dieze!


Beste leden,

Een goede gezondheid is nooit zo belangrijk geweest als nu. Wij gaan je helpen om thuis optimaal aan je gezondheid (en lichaamsgewicht) te werken met de Thuischallenge!

Deze challenge duurt 4 weken. Je gaat samen met je online coach aan de slag met gezond eten en bewegen. Je krijgt een trainingsschema met laagdrempelige bodyweight oefeningen voor thuis én op maat gemaakte weekmenu’s, met boodschappenlijstjes en recepten. In de app van BenFit heb je alles bij de hand, kun je gemakkelijk iets wisselen wat je niet lust en kun je je boodschappen rechtstreeks bestellen!

Iedere week heb je contact met je coach om je resultaten te overleggen. De 4 weken Thuischallenge kunnen leden voor € 49,95 en niet-leden voor € 69,95 volgen.

Wil jij ook fit blijven? Meld je dan aan via info@sportcentre.nl of klik op onderstaande button!

Sportieve groet,

Team Sportcentre de Dieze