Leefstijlcoaching Den Bosch

Er is een mogelijkheid tot langdurige begeleiding door de Leefstijlcoaches. Zij hebben ieder hun eigen expertise en werken daarnaast ook samen met het project Cool. Het programma CooL is erop gericht om je in je dagelijks leven gezonder te laten eten, meer te laten bewegen, voldoende slaap in te bouwen en bewust te maken van de balans tussen inspanning en ontspanning.

De leefstijlcoach

Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Een leefstijlcoach kan je helpen daarin keuzes te maken en in actie te komen. We hebben het dan over voeding, bewegen, slapen en ontspannen. De vragen die daarbij aan bod komen zijn o.a. Wat is gezond en hoe werkt dit voor mij? Hoe maak ik gezonde keuzes en hoe zorg ik dat ik dit blijf doen? De leefstijlcoach helpt om een doel te formuleren en concrete stappen op weg daarnaartoe te zetten.

Voor wie is CooL

Het programma CooL is voor volwassenen met een BMI vanaf 30 en voor volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogde bloeddruk, hoge cholesterolwaarde, risico op diabetes en/of hart- en vaatziekten.

Programma CooL

Het totale programma duurt 2 jaar. Elk jaar worden er 8 groepssessies aangeboden en 4 individuele gesprekken. De groepssessies hebben elke keer een thema gelinkt aan voeding, bewegen, slapen.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.