Proefles Hot Yoga

 

Welkom bij het lesrooster van Sportcentre de Dieze. Een mooi overzicht van al onze groepslessen (groen) en Hot Yoga lessen (rood).

Leuk dat je een proefles Hot Yoga wilt reserveren! Klik op de les naar keuze, log in (Nog geen account? Dan: ‘Nieuwe gebruiker aanmaken’), kies voor 'Hot Yoga les (niet-lid/proefles)''. De kosten (€ 15,00) zijn direct online te betalen of voorafgaand aan de les bij onze balie (kies 'betaal later'). Bij een eventueel lidmaatschap wordt de proefles verrekend met het inschrijfgeld.

Een overzicht van je reserveringen vind je terug in jouw account bij ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde proefles te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de betreffende les. De eerste persoon van de wachtlijst komt dan automatisch op de deelnamelijst; deze persoon ontvangt daar ook een mailtje over!

Kom je er niet uit? Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch, per WhatsApp (tijdens openingstijden) of per e-mail te bereiken.

*Lees de FAQ over de juiste voorbereiding op een (eerste) Hot Yoga les.

Tags: Yoga lessen Den Bosch.

lees hier meer over Hot Yoga.