Proefles fitness

 

Bij voorkeur plannen we een proefles fitness in samen met een Personal Trainer. Misschien ben jij nieuw met fitness en heb je daarom hulp nodig. Of je hebt een specifiek doel en hebt een steuntje in de rug nodig om deze te bereiken. Ongeacht wat je niveau en ervaring is, het kan altijd goed en leuk zijn om hulp te krijgen van een Personal Trainer.

Daarom bieden we diverse Personal Training Introductie pakketten.

Zo’n introductie helpt je dus om een goede start te maken met fitness. Ook ga je sneller resultaat boeken, meer plezier beleven aan je training en ontvang je een persoonlijk trainingsprogramma.

Bevalt het zo goed dat je vaker wil trainen met een Personal Trainer? Je kan na de introductie altijd een nieuwe afspraak maken met jouw Personal Trainer.

Neem voor een proefles fitness met een Personal Trainer telefonisch contact met ons op via 073-6892720 of maak een afspraak via onze WhatsApp klantenservice op 06-29778057 (tijdens openingstijden) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl). Of kijk voor meer info op www.personaltraining-db.nl Ook zou je het onderstaande contactformulier kunnen invullen.

Indien je de voorkeur hebt voor een proefles fitness zonder de begeleiding van een Personal Trainer dan is dat ook mogelijk. Net als bij een losse training wordt voor een proefles fitness (zonder Personal Trainer) €11,50 in rekening gebracht. Bij het aangaan van een abonnement wordt dit bedrag in mindering gebracht op de abonnementskosten. Reserveer hier je proefles fitness zonder Personal Trainer.