Proefles Hot Yoga

 

Met een proefles krijg je misschien wel de beste indruk van een Hot Yoga les*.

Net als bij een losse Hot Yoga les wordt voor een proefles €15,- in rekening gebracht. Bij het aangaan van een abonnement wordt dit bedrag in mindering gebracht op de abonnementskosten.

Heb je een voordelig basis abonnement (toegang fitness) en wil je toch graag een keer met een hot yoga les meedoen dan zijn de kosten €9,95 (ruim 30% korting).

Klik in het onderstaande lesrooster op de Hot Yoga les naar keuze en meld je direct aan. Eventueel betaal je alvast online! Meld je voordat de les begint nog wel even bij de balie. Zo weten we dat je er bent en kunnen we je nog van de juiste informatie voorzien.

Of neem telefonisch contact met ons op via 073-6892720. Een afspraak maken kan ook via onze WhatsApp klantenservice op 06-29778057 (tijdens openingstijden) of per e-mail (info@hotyogacentre.nl).

Een Hot Yoga les heeft een maximaal aantal deelnemers. Indien het je onverwachts niet lukt te komen naar een door jou gereserveerde les verzoeken we je zo spoedig mogelijk deze telefonisch, per WhatsApp of per e-mail te annuleren.

*Lees de FAQ over de juiste voorbereiding op een (eerste) Hot Yoga les.