We gaan weer open!

 

RESERVEREN

Voor de fitnesszaal en voor de groepslessen in de groepsruimte in de Hot Yoga Studio dient vooraf gereserveerd te worden via de website

Account aanmaken

Om te reserveren moet je een account aanmaken. Dit doe je als volgt.

 • Ga naar Reserveren fitnesstraining
 • Klik rechtsboven op inloggen.
 • Klik dan op 'Nieuwe gebruiker aanmaken'.
 • Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en klik op 'Registreren
 • Je ontvangt een mail dat je account is aangemaakt.

Reserveren fitness, groepslessen en Hot Yoga

 • Wil je reserveren voor de fitness ga dan naar 'Reserveren fitnesstraining' Wil je reserveren voor een groepsles of voor de hot yoga ga dan naar 'Lesrooster'
 • Reserveer je voor de eerste keer, maak dan eerst een account aan. Heb je al een account, log dan rechtsboven in.
 • Vervolgens kies je als je een tijdsblok of de les uit waarin je wilt komen sporten.
 • Je ziet tussen haakjes twee getallen. Het eerste getal is het aantal mensen dat al gereserveerd hebben en het tweede cijfer is het maximum aantal personen die toegelaten worden.
 • Klik dan op 'Deelname toevoegen'
 • Selecteer bij 'Waar wil ik me voor aanmelden' voor wat voor soort les je wilt reserveren.
 • Klik op 'Maak Deelname'
 • Vul de Corona gerelateerde vragenlijst in en klik op 'Versturen'
 • Je ontvangt een bevestiging in je mail
 • De gereserveerde lessen kun je in je account terugzien bij 'Agenda'

Regels fitnessruimte

 • Het is verplicht om vooraf je fitness bezoek te reserveren via de website
 • Je kunt maximaal 3 keer per week reserveren. Wil je vaker komen dan kun je op de dag dat je wilt komen de receptie bellen om te vragen of er nog ruimte beschikbaar is.
 • Houd je aan de corona regels; houd 1,5 meter afstand, hoest en nies in je elleboog en blijf thuis bij klachten.

Regels groepslessen

 • Het is verplicht om vooraf je groepsles te reserveren via de website
 • Je kunt onbeperkt meedoen met de groepslessen. Je kunt echter maximaal 3 groepslessen vooruit inplannen.
 • Houd je aan de corona regels; houd 1,5 meter afstand, hoest en nies in je elleboog en blijf thuis bij klachten.

29-06-2020

Veilig sporten

Hygiëne is bij ons altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. Schone ruimtes vinden wij belangrijk. Dagelijks, ruim voor openingstijd, wordt al gestart met het schoonmaken van de douches, toiletten, vloeren etc. zodat het om 08.00u altijd schoon is. Gedurende de dag zijn wij ook druk met diverse opruim- en schoonmaak werkzaamheden om het hygiënisch te houden.

Naar aanleiding van de voorschriften vanuit de overheid en gemeente ’s-Hertogenbosch hebben we onze hygiënevoorschriften nog iets aangescherpt. Middels deze brief brengen we jullie op de hoogte van de aangescherpte maatregelen.

We hebben er voor gekozen om minder deelnemers toe te laten dan de norm van de overheid. Zo hopen we in de eerste fase van de opening iedereen extra ruimte te geven om op een verantwoorde manier te komen sporten. Hierdoor is vooraf reserveren noodzakelijk, voor zowel de groepslessen als voor een fitnesstraining. Je kan dit online doen en tot maximaal 1 week van te voren. Een uitgebreide uitleg hierover vind je op onze website.

Wanneer je een bezoek brengt aan Sportcentre de Dieze, binnen de door jou gereserveerde tijd, zal je zien dat er hier en daar wat aanpassingen zijn gedaan.

Zo staat er bij de ingang van ‘de Dieze’ een zuil waar iedereen bij binnenkomst zijn handen kan desinfecteren.

Daar waar mogelijk laten we de deuren open staan waardoor er zo min mogelijk contact punten zijn.

Inchecken met jouw ledenpas is nog steeds nodig. Dit kan voortaan alleen bij de balie zodat de baliemedewerker direct jouw reservering kan controleren. Na bevestiging kan je direct doorlopen naar de fitnessruimte of de groepsleszaal.

De kleedkamers zijn open en de douches mogen gebruikt worden. Wil je liever geen gebruik maken van de kleedkamer, dan is het mogelijk om je spullen beneden in de hal te leggen voordat je de fitnessruimte in gaat. Ook in de centrale ruimte boven kan je jouw spullen neerleggen voordat je de groepsleszaal betreedt. Beide ruimtes zijn onder cameratoezicht. Er mogen namelijk geen spullen mee de fitnessruimte of de groepsleszaal in.

In de fitness en de groepsleszaal staan meerdere flacons met schoonmaakmiddel zodat iedereen na gebruik het materiaal en de apparatuur weer schoon kan achterlaten. Tegenwoordig staat er ook een flacon met handgel om tussendoor je handen te desinfecteren.

Bij de intensievere groepslessen wordt instructie gegeven om op ‘matig intensief’ inspanningsniveau te bewegen. Na een lange periode van minder activiteit is het aan te raden de conditie en spierbelasting voorzichtig op te bouwen. Je herkent deze lessen op het lesrooster doordat er (Easy) voor staat. Een uitzondering hierop is de Easy pilates les op dinsdag en donderdag. Deze is standaard Easy.

De ingang van de groepsleszaal is nog steeds hetzelfde. De nooddeur gebruiken we nu als uitgang, dit is om de doorstroom te bevorderen. Gebruik de markeringen op de vloer om de 1,5 meter afstand aan te houden.

In onze fitnessruimte hebben we het ventilatiesysteem zo laten instellen dat er continue verse lucht naar binnen wordt geblazen (geen re-circulatie). Installatieburo Pijnappels zegt er het volgende over (zie hier het document):

“Wij hebben in 2019 de diverse installatiewerken nieuw aangelegd in uw pand. Hierbij ook een heel nieuw ventilatiesysteem voorzien van WTW-ventilatie voor de luchtverversing van het pand. Dit ventilatiesysteem voldoet aan de laatste eisen en is voorzien van diverse filters. We hebben het ventilatie systeem ingesteld zodat deze 100% verse buitenlucht in de ruimte brengt en de vuile lucht afzuigt. Deze luchtverversing gebeurt 24 uur per dag. Hiermee wordt de lucht in de ruimte zo goed als mogelijk ververst met schone verse buitenlucht. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd Met vriendelijke groeten Installatieburo Pijnappels”.

Als we ons samen aan deze maatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen we jou veilig begeleiden. Jullie ondersteuning hierbij is nodig en wordt ook erg gewaardeerd. Samen letten we op onze gezondheid!

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de Dieze