Sporten na Fysiotherapie

Sportcentre de Dieze werkt intensief samen met Fysio de Dieze en Fysio 4 Den Bosch. Deze praktijken bieden alle vormen van fysiotherapie zodat cliënten verzekerd zijn van de beste zorg en het meest effectieve behandelplan.

De fysiotherapeuten van Fysio de Dieze en Fysio 4 Den Bosch zijn o.a. gespecialiseerd in het trainen (en revalideren) bij chronische aandoeningen. Denk aan longziekten, hart- en vaatziekten en diabetes. De therapeuten hebben binnen het pand 'de Dieze’ de beschikking over 6 praktijkruimtes en een medische oefenzaal.

De faciliteiten bij Sportcentre de Dieze dragen bij aan het optimaliseren van het behandeltraject. De schakel naar het ‘preventief’ trainen op basis van een sportabonnement na afloop van het behandeltraject wordt zo nodig gemaakt. En wordt deze gemaakt dan blijven de therapeuten toezien op de inhoud en uitvoering van de trainingen.

Wie sporten er eigenlijk bij ‘de Dieze’? Lees waarom Els de Jong, 61 jaar, baat heeft bij de combinatie van fitness en fysiotherapie.
"Dankzij de fysio kan ik nu weer sporten, ondanks mijn whiplash. Ik ben zelfs zo ver dat ik zelfstandig kan fitnessen! De fysio zit naast de fitness; wel zo gemakkelijk! Om persoonlijke redenen moet en wil ik nu conditie opbouwen en afvallen. En dat lukt goed!"
Lees hier het hele verhaal van Els over sporten na fysiotherapie.