Tijdelijk gesloten


's-Hertogenbosch, 25-06-2020

Beste leden,

De huidige berichtgeving vanuit de overheid laat ons weten dat vanaf 1 juli sportscholen open mogen. Wij hopen alvast dat de ‘corona cijfers’ zich positief blijven ontwikkelen en de omstandigheden het toelaten om jullie ook daadwerkelijk vanaf 1 juli weer binnen te mogen ontvangen. Tot die tijd kan je bij ons buitenlessen volgen én kan je een afspraak maken met één van onze fitnessinstructeurs voor een Personal Training buiten op ons terrein.

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Sportieve groet,

Team Sportcentre de Dieze
's-Hertogenbosch, 07-05-2020

Beste leden,

Sportcentre de Dieze zal vooralsnog gesloten moeten blijven t/m maandag 31 augustus. We kunnen niet anders dan ons hierbij neerleggen.

Wij wensen jullie veel gezondheid toe!

Team Sportcentre de Dieze
's-hertogenbosch, 22-04-2020

Beste leden,

Sportcentre de Dieze zal zeker gesloten moeten blijven t/m dinsdag 19 mei. We kunnen niet anders dan ons hierbij neerleggen. En we begrijpen ook de noodzaak ervan! Onze gezondheid en die van onze dierbaren staat immers voorop.

Uiteraard hadden we ons wel al voorbereid op een eventuele opening. De ‘1,5 meter’ aanpassingen die in het begin nog weerstand opwekten, blijken in zo’n proces ook te leiden tot nieuwe mogelijkheden. We werden zelfs enthousiast. Dan blijkt dat we met onze faciliteiten nog veel te bieden hebben.

Wellicht dat deze voorbereiding van toepassing zal zijn vanaf woensdag 20 mei. Wij hopen alvast dat de ‘corona cijfers’ zich positief blijven ontwikkelen en de omstandigheden het dan toelaten.

Rest ons jullie te laten weten dat we jullie missen!

Team Sportcentre de Dieze


Diverse:

- Onze nieuwe website staat online;

- Nanja (onze fitnesstrainster) verzorgt vandaag (woensdag 22 april) in samenwerking met de Sociale Sportschool een aangepaste bootcamp (op afstand) voor de ouderen van woonzorgcentrum Noorderkroon;

- Doe mee met onze LIVE lessen op onze Facebook pagina. Zie hiervoor het lesrooster. Voor de niet Facebook gebruikers staan de lessen op onze YouTube pagina

- Onze fitnesstrainers zijn actief op Facebook. Vraag ze gerust naar specifieke oefeningen of adviezen;

- Of doe mee met de BenFit Thuischallenge: 4 weken online begeleiding van onze BenFit coach, een trainingsschema met laagdrempelige oefeningen en op maat gemaakte weekmenu’s met een boodschappenlijstje en recepten. Aanmelden kan via info@sportcentre.nl (kosten voor leden € 49,95).'s-Hertogenbosch, 31 maart 2020

Beste leden,

Alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april.

Dat betekent dat Sportcentre de Dieze ook tot en met dinsdag 28 april gesloten moet blijven.

Erop vertrouwend dat jullie hiermee volledig zijn geïnformeerd,

Team Sportcentre de Dieze
's-Hertogenbosch, 18 maart 2020

Beste leden,

Op dit moment zijn wij allen getroffen door het coronavirus. Een tijd waarin onze gezondheid en die van onze dierbaren voorop staat. Sportcentre de Dieze is daar op dit moment even ondergeschikt aan. Toch willen wij jullie via deze nieuwsbrief informeren over de lopende abonnementen.

Binnen ons beleid is het opbouwen van een duurzame relatie met onze leden altijd het uitgangspunt geweest. Een duurzame relatie is gericht op de toekomst; op de lange termijn in plaats van de korte termijn.

Jullie betalen voor een dienst die we op dit moment niet kunnen leveren. Zolang we niet open zijn wordt er daarom niet geïncasseerd; de eerstvolgende incasso volgt pas nadat we weer geopend zijn. Op deze incasso wordt het bedrag over de ca. 2 ‘gesloten’ weken van de reeds betaalde maand maart in mindering gebracht. Heb je een jaar ‘vooruit’ betaald dan wordt de einddatum verlengd met de periode dat we gesloten zijn.

Erop vertrouwend dat jullie hiermee volledig zijn geïnformeerd,

Team Sportcentre de Dieze

Opmerking:
Sinds afgelopen maandag draaien we een aangepast lesrooster LIVE op onze Facebook pagina. Dagelijks is er een les van een half uur met een vertrouwde docent van Sportcentre de Dieze. Iedereen is welkom om mee te doen!
Ook onze fitnesstrainers zijn actief op Facebook. Vraag ze gerust naar specifieke oefeningen of adviezen
's-Hertogenbosch, 13 maart 2020

Beste Leden,

Zoals eerder aangegeven volgen wij m.b.t. de omgang met het coronavirus de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Zij hebben gisteren de richtlijnen aangescherpt en de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 6 april.

De berichtgeving omtrent de omgang met het coronavirus laat ons weten dat veel publieke locaties moeten sluiten om zo de verspreiding van het coronavirus tot een minimum te beperken. Naar aanleiding van deze berichtgeving en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben wij besloten te sluiten.

Vanaf vanavond (vrijdag 13 maart) 19.00u t/m maandag 6 april sluiten wij onze deuren. Mochten er in de tussentijd positieve ontwikkelingen zijn dan laten wij dit uiteraard direct weten. Ook berichten wij voor 6 april of en hoe wij onze diensten weer gaan aanbieden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Erop vertrouwend dat u volledig bent geïnformeerd,

Team Sportcentre de Dieze