Uitleg reserveren fitnesstraining

 
 

Reserveren voor een fitnesstraining is noodzakelijk. Iedere sporter kan een tijdsvak kiezen waarin je 1,5 uur de tijd hebt om te sporten/bewegen. Je kunt tot een week vooruit reserveren en er mogen maximaal 3 (toekomstige) reserveringen staan. Zodra je de eerste training van deze 3 reserveringen hebt afgewerkt kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 3 reserveringen staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)!

Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken. Ga naar het online reserveringssyteem op onze website. Klik rechts bovenin (naast de Nederlandse vlag) op inloggen. Klik op 'nieuwe gebruiker aanmaken'. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je wordt direct doorverwezen naar het online reserveringssysteem waarin je direct kan reserveren. Vervolgens klik je op het tijdsvak naar keuze, vul je gegevens in, beantwoord de vragen van de gezondheidscheck en je aanmelding is gereed.

Ben je een 'Apple' gebruiker. Klik op de link die boven ons online lesrooster is aangegeven. Vervolg dan de stappen die hierboven staan beschreven.

Een overzicht van de gereserveerde fitnesstrainingen vind je terug in jouw ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde training te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de training. Het geeft andere leden nog de mogelijkheid om te reserveren. Bij een eventuele wachtlijst komt de eerste persoon automatisch op de deelnamelijst. Deze persoon ontvangt daar een mailtje over!

Lukt online reserveren of annuleren niet, laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken. Wordt een reservering niet online gedaan, dan wordt vooraf aan het plaatsen van de reservering een vijftal vragen gesteld om de gezondheid te checken.

Ben je nog geen lid en wil je een keer een proefles volgen? Dat kan! Klik op het tijdsvak naar keuze, vul je gegevens in, kies voor 'Reserveren Fitnesstraining (niet-leden/proefles)', betaal online (€ 11,50) en je aanmelding is gereed. Meld je voorafgaand aan de fitnesstraining bij de balie. Bij een proefles fitness gaat onze voorkeur overigens uit naar een training onder begeleiding van een Personal Trainer. Maak hiervoor een afspraak via onze balie!

Ook aanmelden voor een groepsles of Hot Yoga les? Klik hier.

Heb je gezondheidsklachten en/of beperkingen m.b.t. sport en bewegen, dan bestaat hiervoor de mogelijkheid om voor een optimaal advies te beginnen bij de fysiotherapeut. Van daaruit kan je een start maken bij Sportcentre de Dieze. Is dit van toepassing maak dan eerst een afspraak bij Fysio de Dieze via 073-2048364 of info@fysiodedieze.nl.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken.

Als we ons samen aan deze maatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen we jou veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid!

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de Dieze

Account aanmaken
Fitnesstraining annuleren