Uitleg reserveren fitnesstraining

 
 

Om de veiligheid van sporter en medewerker te garanderen moet er 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Een ruime maat hiervoor is 1 sporter per 10m2. Op basis daarvan kunnen er in onze fitnesszaal ruim 30 personen veilig sporten binnen de RIVM normen. In eerste instantie gaan we echter beginnen met maximaal 15 personen. Vanaf 08.00u kunnen elk half uur 5 sporters beginnen die maximaal 1,5 uur sporten.

Reserveren voor een fitnesstraining is noodzakelijk en kan via ons online reserveringssyteem op onze website. Iedere sporter kan een tijdvak kiezen waarin je 1,5uur de tijd hebt om te fitnessen. Je mag maximaal 3 reserveringen vooruit maken. Zodra je de eerste van deze 3 reserveringen hebt afgewerkt kun je weer opnieuw reserveren. Wil je buiten je 3 reserveringen 'vooruit' meer sporten? Is er op de dag zelf plek dan ben je welkom. Reserveer je deelname dan via onze balie (telefoon, WhatsApp of mail).

De reserveringen kunnen 1 week vooruit gepland worden.

Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken. Ga naar het online reserveringssyteem op onze website. Klik rechts bovenin (naast de Nederlandse vlag) op inloggen. Klik op 'nieuwe gebruiker aanmaken'. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je wordt direct doorverwezen naar het online reserveringssysteem waarin je direct kan reserveren. Vervolgens klik je op het tijdsvak naar keuze, vul je gegevens in, beantwoord de vragen van de gezondheidscheck en je aanmelding is gereed.

Ben je een 'Apple' gebruiker. Klik op de link die boven ons online lesrooster is aangegeven. Vervolg dan de stappen die hierboven staan beschreven.

Een overzicht van de gereserveerde lessen of fitnesstrainingen vind je terug in jouw ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de les om zo andere sporters nog de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden. Op de mobiele versie kan je de reserveringen terugvinden onder 'uw deelnames'.

Lukt online reserveren of annuleren niet, laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken. Wordt een reservering niet online gedaan, dan wordt vooraf aan het plaatsen van de reservering een vijftal vragen gesteld om de gezondheid te checken.

Als we ons samen aan deze maatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen we jou veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid!

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de Dieze

Account aanmaken
Fitnesstraining annuleren