Uitleg reserveren groepsles

Om de veiligheid van sporter en medewerker te garanderen moet er 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Een ruime maat hiervoor is 1 sporter per 10m2. Op basis daarvan kunnen er in onze groepsleszaal ruim 30 personen veilig sporten binnen de RIVM normen. We laten echter maximaal 20 personen in de zaal (er zijn ook lessen met maximaal 15 personen).

Reserveren voor een groepsles is noodzakelijk en kan via het lesrooster op onze website.

Je kunt onbeperkt meedoen met de groepslessen. Je kunt echter maximaal 3 lessen vooruit reserveren. Zodra je bij de eerste van deze 3 toekomstige reserveringen bent geweest kun je weer een nieuwe les reserveren. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om met een groepsles mee te doen. Heb je 3 reserveringen 'vooruit' staan en wil je meer sporten? Is er op de dag zelf plek dan ben je welkom. Reserveer je deelname dan via onze balie (telefoon, WhatsApp of mail).

Je kunt een reservering maken tot 1 week vooruit.

Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken. Ga naar het lesrooster op onze website. Klik rechts bovenin (naast de Nederlandse vlag) op inloggen. Klik op 'nieuwe gebruiker aanmaken'. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je wordt direct doorverwezen naar het online reserveringssysteem waarin je direct kan reserveren. Vervolgens klik je op de les naar keuze, vul je gegevens in, beantwoord de vragen van de gezondheidscheck en je aanmelding is gereed.

Ben je een 'Apple' gebruiker. Klik op de link die boven ons online lesrooster is aangegeven. Vervolg dan de stappen die hierboven staan beschreven.

Een overzicht van de gereserveerde lessen of fitnesstrainingen vind je terug in jouw ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan dien je deze via jouw ‘agenda’ te annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de les/training! Op de mobiele versie kan je de reserveringen terugvinden onder 'uw deelnames'.

Lukt online reserveren of annuleren niet, laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken. Wordt een reservering niet online gedaan, dan wordt vooraf aan het plaatsen van de reservering een vijftal vragen gesteld om de gezondheid te checken.

Als we ons samen aan deze maatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen we jou veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid!

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de Dieze

Account aanmaken
Annuleren groepsles