Uitleg reserveren groepsles

Op dit moment bieden we groepslessen aan op ons buitenterrein (maximaal 12 personen; 3 groepjes van 4).

Reserveren voor een Groepsles Outdoor is noodzakelijk. Klik op de les naar keuze, vul je gegevens in, kies voor 'Groepsles Outdoor leden’ als je een abonnement hebt bij Sportcentre de Dieze en voor 'Groepsles Outdoor niet-leden' als je als niet-lid wilt deelnemen (proefles). In het laatste geval zijn de kosten (€ 11,50) die je direct online of voorafgaand aan de les bij onze balie (kies 'betaal later') kunt betalen. Bij een eventueel lidmaatschap wordt de proefles verrekend met het inschrijfgeld.

Je kunt tot een week vooruit reserveren en er mogen maximaal 3 (toekomstige) reserveringen staan. Zodra je de eerste les van deze 3 reserveringen hebt gevolgd kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 3 reserveringen staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)!

Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken. Ga naar het lesrooster op onze website. Klik rechts bovenin (naast de Nederlandse vlag) op inloggen. Klik op 'nieuwe gebruiker aanmaken'. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je wordt direct doorverwezen naar het online reserveringssysteem waarin je direct kan reserveren. Vervolgens klik je op de les naar keuze, vul je gegevens in, beantwoord de vragen van de gezondheidscheck en je aanmelding is gereed.

Ben je een 'Apple' gebruiker. Klik op de link die boven ons online lesrooster is aangegeven. Vervolg dan de stappen die hierboven staan beschreven.

Een overzicht van de gereserveerde lessen vind je terug in jouw account bij ‘agenda’. Hier kun je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de betreffende les. De eerste persoon van de wachtlijst komt dan automatisch op de deelnamelijst; deze persoon ontvangt daar een mailtje over!

Bij annulering van een Groepsles Outdoor volgt geen teruggave van de betaalde kosten. Neem contact op met de balie en we plannen in overleg een nieuwe training.

Kom je er niet uit? Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken.

Als we ons samen aan deze maatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen we jou veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid!

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de Dieze

Account aanmaken
Annuleren groepsles