Uitleg reserveren groepsles

Om de veiligheid van sporter en medewerker te garanderen moet er 1,5 meter afstand gehouden worden.

Reserveren voor een Small Group Buitentraining is noodzakelijk en kan via het lesrooster op onze website. Klik op de les naar keuze, vul je gegevens in, kies voor 'Small Group Outdoor’, betaal online (€8,50) en je aanmelding is gereed.

Je kunt tot een week vooruit reserveren en er mogen maximaal 2 (toekomstige) reserveringen staan. Zodra je de eerste les van deze 2 reserveringen hebt gevolgd kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 2 reserveringen staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)!

Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken. Ga naar het lesrooster op onze website. Klik rechts bovenin (naast de Nederlandse vlag) op inloggen. Klik op 'nieuwe gebruiker aanmaken'. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je wordt direct doorverwezen naar het online reserveringssysteem waarin je direct kan reserveren. Vervolgens klik je op de les naar keuze, vul je gegevens in, beantwoord de vragen van de gezondheidscheck en je aanmelding is gereed.

Ben je een 'Apple' gebruiker. Klik op de link die boven ons online lesrooster is aangegeven. Vervolg dan de stappen die hierboven staan beschreven.

Een overzicht van de gereserveerde lessen of fitnesstrainingen vind je terug in jouw ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen.

Bij annulering van een Small Group buitentraining volgt geen teruggave van de betaalde kosten. Neem contact op met de balie en we plannen in overleg een nieuwe training.

Lukt online reserveren niet, laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken.

Als we ons samen aan deze maatregelen houden kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen we jou veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid!

We zien jullie graag weer verschijnen bij Sportcentre de Dieze, tot snel!

Team Sportcentre de Dieze

Account aanmaken
Annuleren groepsles